Bliv dyrepasser for en dag

Har du altid drømt om at passe de spændende dyr i zoologisk have, så har du chancen nu. Man kan nemlig købe en oplevelsesgave, hvor man får lov til at være dyrepasser i Givskud Zoo for en dag.

Og det vil med sikkerhed være en oplevelse, som du sent vil glemme. Man kommer nemlig helt anderledes tæt på dyrene, når man følges med en erfaren dyrepasser, som dyrene kender i forvejen.

Du får dermed lov til at være med til at fodre dyrene og lave en masse andre ting, som du ikke vil have en chance for at prøve uden hjælp fra dyrepasseren. Denne gave er dermed en unik mulighed for at opleve dyrenes univers på en helt ny og intens måde.

Et spændende indblik i hverdagen som dyrepasser

En oplevelsesgave som dyrepasser er en genial ide, da en dyrepassers hverdag er helt speciel. Der er en grund til, at alle børn elsker dyr og især elsker zoologiske haver. Ja faktisk er mange voksne også helt vilde med dyr, de har nemlig en magisk tiltrækning på os.

Det er også blevet et stort hit med denne oplevelsesgave, da dyrepasserens hverdag er omgivet med spænding og mystik. Sådan ser det i hvert fald ud udefra, men som alt andet bliver det nok hverdag hen af vejen. Dette gør dog ikke oplevelsen mindre, da det for os udefrakommende er helt nyt og fantastisk at passe de skønne dyr for en dag.

Oplevelsesgaver hitter

De seneste år er oplevelsesgaver kommet i høj kurs, og der er flere og flere muligheder via de mange gode hjemmesider, som tilbyder oplevelsesgaver til danskerne.

Det har nok noget at gøre med, at vi lever i en verden, hvor vi har alt det, som vi har brug for. Det er derfor svært at købe materielle ting i gaver, da vi selv har købt dette inden man får det i gave.

Oplevelser kan man gemme i hjertet og vil altid have dem med sig. Samtidig er 2 oplevelser ikke ens, så bare fordi man har prøvet noget lignende, så kan det stadig være fantastisk med en ny oplevelse.

Skal du give en god gave, til en du holder af, så bør du derfor overveje en oplevelsesgave. Udvalget er kæmpe stort, så lige meget hvad personenes interesser er, så er der en oplevelsesgave for ham eller hende. Det er bare med at lade sig inspirere på en af hjemmesiderne med oplevelsesgaver, så finder man med sikkerhed noget godt.

Læs mere om dyrepasser for en dag her.